Viziune
Constituirea unei largi comunitatati progresiste, dupa modelul netroots, formata din romani (si nu doar) de absolut toate felurile care vor sa lucreze/coopereze/colaboreze impreuna, prin intermediul Internetului, pentru a ajuta si a face sigur ca Romania devine, pe cit de repede posibil, o tara europeana prospera, un stat de drept, o tara de care noi toti sa fim mindri (ca o reactie/in contrast la trecut si la realitatea ultimilor 20 de ani).

Misiunea
Misiunea este sa mobilizeze si sa antreneze majoritatea ”tacuta” a “internautilor” din Romania, s-o faca sa-si inteleag propria putere si valoare, propriul rol si propria responsabilitate.

Strategia
Strategia comunitatii este sa initieze-sau sa asiste- actiuni (dar si organizatii sau persoane) considerate positive pentru marea majoritate a romanilor si pentru Romania. Valoare si amploare initiativelor este data de adeziunea sustinatorilor. Sa informeze, discute si sa influenteze probleme si realitati curente.

Comunitatea ofera o platforma de comunicare (site, portal) pe Internet ca un singur punct de intrare pentru toate initiativele si actiunile provenite de la comunitate.
Prin site vor fi publicate stiri, articole, analize, rapoarte, informatii, petitii, bloguri, discutii, campanii, mesaje de grup, scrisori deschise, statistica, luari de pozitie.
Initiative cu structura si campanii proprii sint incurajate dar… este important ca ele sa ramina sub aceiasi umbrela pentru a fi cunoscute si sprijinite de toti cei care doresc.

Disclaimer
Comunitatea nu este o organizatie sau partid, este independenta ideologic, nu are o conducere propriu-zisa ci doar un set de reguli directoare modificabile la cerere

“If you want to be important, recognized, or great, that is wonderful. But recognize that he who is greatest among you shall be your servant.
That means everybody can be great, because everybody can serve. That is the new definition of greatness. You don’t have to have a college degree, or know Einstein’s theory of relativity, you don’t have to have your subject match your verb, you just have to agree to serve…You only need a heart full of grace, and a soul generated by love, and you can be that servant”

Reclame